КП «Наше місто» ремонтує ще один багатоквартирний будинок

23.01.2020 15:40

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Наше місто» проводить ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на їх балансі. Сьогодні працівники підприємства виконують заміну труб холодного водопостачання в будинку №44 по вулиці Тургенєва в Олександрівському районі.

Будинок №44 по вул. Тургенєва був побудований у 1930 році. З того часу комунальні проблеми накопичувалися, а внутрішньобудинкові комунікації зношувалися. Мешканці будинку є справними платниками, тому КП «Наше місто» запланувало та виконує тут важливі роботи.

- До нас почали надходити багато заявок від жителів цього будинку про те, що у них дуже низький тиск холодної води. Після обстеження мереж виявилося, що водовід зашлакований. Тому ми вирішили замінити цю ділянку труби холодного водопостачання. Плануємо встановити близько 40 погонних метрів труби. На це з накопичувального фонду підприємства виділено близько 20 тис. грн, - розповіла начальниця виробничо-технічної служби комунального підприємства «Наше місто» Тетяна Антонова.

Після заміни труб холодного водопостачання представники КП «Наше місто» обіцяють перейти до ремонту каналізаційної системи.