Запоріжці можуть повідомляти про проблеми з вивезенням сміття

27.01.2020 17:24

Мешканці Запоріжжя можуть звертатися з заявками та скаргами щодо несвоєчасного або неякісного вивезення твердих побутових відходів не тільки в контакт-центр «15-80», а й на гарячу лінію компанії «Вельтум-Запоріжжя» за телефоном 228-55-25. Це можна зробити щодня з 8.00 до 20.00. Також для цього можна відвідати підприємство за адресою вул. Іванова, 99 з понеділка по четвер з 8.00 до 16.30. Про це розповів генеральний директор ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

На території Запоріжжя вивезення сміття здійснює кілька компаній. Одна з них - ТОВ «Вельтум-Запоріжжя», яке частково знаходиться у власності міста. Перемігши в конкурсі, підприємство обслуговує більшу частину житлового фонду. У той же час у частини житлових будинків укладені договори з іншими підприємствами. У зв'язку з цим періодично виникає плутанина, коли «Вельтум-Запоріжжя» отримує скарги щодо несвоєчасного та неякісного вивезення сміття в будинках, які компанія не обслуговує.

- Зокрема в ці вихідні надійшли звернення відносно невивезення сміття за адресами вулиця Європейська, 16, 18, 20 в Комунарському районі. Після перевірки було встановлено, що дані адреси обслуговує інша компанія, - зазначив Ігор Бурчак.

Всі заявки, скарги оброблялися диспетчерами компанії, які в своїй роботі використовують дані GPS-навігаторів, встановлених на техніку «Вельтум-Запоріжжя». Нагадаємо, в 2018 підприємство почало використовувати інноваційні технології, а саме встановлення GPS-навігаторів на всі автомобілі - сміттєвози. Підприємство намагається оперативно реагувати на звернення запоріжців, якщо це стосується будинків, які обслуговує «Вельтум-Запоріжжя».