У Дніпровському районі прибирають гілки, новорічні ялинки та листя

29.01.2020 17:08

Зараз підрядник працює на вулиці Щасливій. Далі листя, ялинки та сухі гілки збиратимуть на інших проблемних точках. Під час прибирання задіяна спецтехніка: навантажувач та самоскиди, які в подальшому будуть відвозити зібраний матеріал на полігон ТПВ на утилізацію.

Керівництво Дніпровської районної адміністрації одним з перших цього року провело тендер і визначило підрядника. Роботи стартували сьогодні на вулиці Щасливій. Тут утворилося справжнє стихійне звалище з сухих гілок, новорічних ялинок і торішнього листя. Вже через кілька годин територію повністю очистили від сміття.

Всього для подібних заходів у Дніпровському районі заплановано 86 адрес. Після вулиці Щасливої прибирання проведуть в центрі району. Працюють за попереднім планом після інспектування адрес, а також за заявками мешканців.

- Сьогодні ми почали перше в цьому році прибирання. Підрядник має намір закінчити роботи в найкоротші терміни. Спочатку працює на адресах, де накопичилося найбільше листя, гілок і ялинок. Ми приділяємо увагу кожному зверненню - заявка на "15-80", інформація у соцмережі, звернення в райадміністрацію або безпосередньо до міського голови. Робимо все, щоб у нашому районі були чистота і порядок, - розповів голова Дніпровської районної адміністрації Віталій Змієнко.

За словами очільника району, прибирання всіх проблемних адрес виконають за місяць.