В Олександрівському районі триває ліквідація стихійних сміттєзвалищ

30.01.2020 14:45

Сьогодні, 30 січня, представники підрядної компанії працюють по вулиці Залізничній. Тут територія приватного сектору межує з будівельним ринком, тож до захаращення вулиці докладають рук як мешканці, так і місцеві підприємці.

З початку року підрядниками вже було опрацьовано кілька проблемних об’єктів в Олександрівському районі. На черзі – територія приватного сектору, що межує з будівельним ринком. За словами працівників райадміністрації, більшість місцевих мешканців користується послугами з вивозення сміття, яке відбувається у приватному секторі за певним графіком. Втім, деякі недобросовісні господарі спільно з ринковими торговцями вирішили організувати звалище прямо посеред вулиці Залізничної.

- Ця ділянка дуже проблемна, до нас вже неодноразово зверталися мешканці з проханням розібратися в ситуації. Сьогодні ми повністю приберемо це звалище, також будуть проведені профілактичні розмови з місцевими мешканцями. Далі – будемо продовжувати ліквідацію інших сміттєзвалищ. Попереду – масштабна робота, на яку в нашому районі виділено 1,6 млн гривень, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

За вказані кошти заплановано вивезти на полігон близько 500 тонн сміття. Зазначимо, подібні роботи проводяться у кожному з районів міста.