КП «Наше місто» ремонтує черговий багатоквартирний будинок

30.01.2020 17:22

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Наше місто» проводить ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на їх балансі. Сьогодні працівники підприємства виконують позапланову заміну вводу труб холодного водопостачання до будинку №100 по вулиці Гоголя в Олександрівському районі.

Будинку №100 по вул. Гоголя вже більше 40 років. Весь цей час комунальні проблеми тут накопичувалися, а внутрішньобудинкові комунікації зношувалися. Днями трапився порив труби холодного водопостачання на вводі в будинок, тому всі 150 квартир будинку на день залишилися без води.

Комунальне підприємство «Наше місто» організувало підвезення питної води мешканцям і негайно взялося за ремонт аварійної ділянки. До роботи підключили ремонтну бригаду підприємства - фахівці впоралися з проблемою в найкоротші терміни.

У ході робіт замінили близько 20 метрів труб холодного водопостачання.

- У нас є повне взаєморозуміння з керівництвом цього ОСББ. Звичайно, трохи нам заважає наявність заборгованості у мешканців - зараз вона дещо зросла. Це гальмує процес ремонту будинку. Але, думаю, ми з активними зацікавленими жителями, зможемо вирішити цю проблему. В цілому ми зараз активно запрошуємо будинки до співпраці - як на утримання будинку, так і в управління. Ми можемо обслуговувати будинок, надавати підрядні послуги. В нас для цього є ремонтний цех з гарними фахівцями, - розповів директор комунального підприємства «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

Також на цей рік у підприємства запланована заміна покрівлі на цьому будинку. Фахівці планують замінити 150 метрів покрівлі над третім, четвертим і п'ятим під'їздами.