У Шевченківському районі відбулась нарада з керівниками квартальних комітетів

04.02.2020 17:38

У Шевченківській районній адміністрації відбувся семінар для керівників органів самоорганізації населення під головуванням заступника голови райадміністрації Володимира Гриньова. Участь у заході також взяли представники інспекції з благоустрою, відділу прийому громадян управління соціального захисту населення, ТОВ «Вельтум Запоріжжя», а також працівники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в Запорізькій області та відділу комплектування Шевченківського районного військового комісаріату.

Під час зустрічі були розглянуті питання виконання делегованих повноважень керівниками органів самоорганізації населення, співпраці з підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності впродовж 2019 року, реалізації програми соціально-економічного розвитку Запоріжжя щодо впорядкування території району в 2019 році.

Також було обговорено розробку ефективного механізму співпраці інспекції з благоустрою Запорізької міської ради з керівниками органів самоорганізації населення з питань благоустрою території приватного сектору району, взаємодію з ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» щодо утримання території району в належному санітарному стані, посилення протипожежної профілактично-роз'яснювальної роботи з мешканцями приватного сектору району в зимовий період 2020 року, а також проведення весняного призову громадян.

Особливу увагу було акцентовано на створенні «мобільного соціального офісу» на базі управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Шевченківському району, завдяки якому люди похилого віку, представники маломобільних верств населення зможуть отримати відповідні послуги.

За активну громадську позицію, сумлінне виконання делегованих повноважень та плідну співпрацю з підприємствами, установами та організаціями різних форм власності впродовж 2019 року голів квартальних комітетів було нагороджено грамотами районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району.