У Комунарському районі відбулася нарада з головами квартальних комітетів

06.02.2020 15:00

Зустріч пройшла у будівлі Комунарської райадміністрації. Приєднались до засідання також представники інспекції з благоустрою міської ради, дільничної лікарні ветеринарної медицини і ТОВ «Вельтум Запоріжжя».

Начальник інспекції з благоустрою міської ради Віталій Лисенко торкнувся питання виконання норм законодавства у сфері благоустрою. Для мешканців приватного сектору надав пам’ятку з переліком обов’язків громадян згідно з Правилами благоустрою м. Запоріжжя. Також наголосив на адміністративній відповідальності у разі порушень зазначених норм.

Завідувач дільничної лікарні ветеринарної медицини Комунарського району Сергій Терещенко ознайомив присутніх з наказом ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області від 16 січня 2020 року №8 «Про посилення заходів профілактики високопатогенного грипу птиці» та звернувся з проханням проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо профілактики, недопущення виникнення та поширення захворювання грипу птиці на території району.

Начальник абонентського відділу ТОВ «Вельтум Запоріжжя» Олена Говоркова подякувала головам квартальних комітетів за проведену роботу з населенням відносно оплати за вивіз ТПВ.