Директором департаменту освіти і науки призначено Станіслава Романчука

10.02.2020 14:25

Міський голова Володимир Буряк представив сьогодні нового директора департаменту освіти та науки міської ради. Ним став Станіслав Романчук, який працює у галузі освіти з 1991 року. Остання посада - начальник управління державної служби якості освіти в Запорізькій області.

Сьогодні у великому залі міської ради зібралися директори міських шкіл, представники територіальних відділів освіти, департаменту освіти і науки міської ради. Відбулося представлення нового директора департаменту освіти і науки міської ради. Згідно з розпорядженням міського голови Володимира Буряка департамент очолив Станіслав Юрійович Романчук.

Представляючи нового керівника Володимир Буряк наголосив, що галузь освіти має велике значення. Від роботи педагогів залежить майбутнє молодого покоління.

- Вважаю що ваша професія, ваша робота дуже важка. Від неї залежить якими виростуть діти. Від того, що ви донесете до них, такими людьми вони і будуть, - наголосив Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк підкреслив, що перед новим керівником департаменту стоять важливі завдання. У тому числі в умовах реформування освіти, яке продовжується. Необхідно також вирішити проблемні питання, які існують у галузі.

- Не люблю згадувати попередників. Але мені хотілося б, щоб відійшло у минуле протистояння між керівництвом департаменту та директорами шкіл, яке раніше було. Реформуйте галузь, але поступово, не забуваючи про людей, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова також звернув увагу Станіслава Романчука на необхідність наведення порядку у питаннях дитячого харчування у школах, дитсадках. Також необхідно активно використовувати напрацювання, які є у запорізьких педагогів.

- Ви працювали начальником управління державної служби якості освіти. Тепер ваше завдання спільно з освітянами впроваджувати цю якість освіти у Запоріжжі, - заявив Володимир Буряк.

Відзначимо, Станіслав Романчук у 1991 році розпочав працювати вчителем математики. Працював заступником директора школи, директором школи №61, був заступником керівника та очолював Комунарський районний відділ освіти. Остання посада - начальник управління державної служби якості освіти в Запорізькій області.