На цьому тижні заняття у запорізьких школах відновлювати не будуть

10.02.2020 15:10

На цьому тижні карантин у школах Запоріжжя буде продовжуватися, адже рівень захворюваності серед дітей залишається досить високим. Про це повідомив міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

З 4 лютого навчання у запорізьких школах було призупинене. Відповідне розпорядження підписав міський голова Володимир Буряк. Причина – високий рівень захворюваності на ГРВІ та грип серед дітей. Також припинене навчання у позашкільних навчальних закладах. Карантин оголошено до особливого розпорядження. Рішення про його припинення буде прийматися у залежності від рівня захворюваності, коли він піде на спад.

На сьогодні рівень захворюваності продовжує залишатися високим. Тому карантин буде продовжуватися. На цьому тижні заняття відновлювати не планують. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк. Про строки завершення карантину буде повідомлено пізніше. Нагадаємо, дошкільні заклади продовжують працювати, але у них вжито додаткові протиепідемічні заходи.