У Шевченківському районі вшановували подвиг воїнів-інтернаціоналістів

12.02.2020 14:10

У Шевченківській районній адміністрації відбулася зустріч, присвячена вшануванню учасників бойових дій на території інших держав і 31-й річниці з дня виведення військ з Афганістану.

- Це не тільки день пам'яті всіх загиблих, а й прояв глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно та мужньо виконав свій військовий та громадянський обов'язок далеко від Батьківщини, - зазначив голова Шевченківської районної адміністрації Федір Маєр.

За активну громадянську позицію, особистий внесок у зміцнення ветеранського руху, втілення в життя державної політики соціального захисту ветеранів локальних війн і з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 31-ї річниці з дня виведення військ з Афганістану учасникам бойових дій були вручені грамоти районної адміністрації, пам'ятні подарунки, медалі, нагороди Української Спілки ветеранів Афганістану.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто загинув під час війн та конфліктів на територіях інших держав.

Своє музичне привітання героям презентували учні та викладачі Запорізької школи мистецтв №4.