У Дніпровському районі Запоріжжя відбулася зустріч з ветеранами

12.02.2020 17:19

Сьогодні, 12 лютого, в районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулася зустріч голів первинних ветеранських організацій з представниками лікувальних установ, управління соціального захисту населення, районного відділу обслуговування громадян.

До ветеранів зі словами подяки за активну життєву позицію звернувся голова районної адміністрації Віталій Змієнко. Він розповів присутнім про програми, які втілюватимуться в життя в 2020 році міською владою та відповів на найболючіші питання ветеранів.

Начальник відділу прийому громадян Наталя Павлюк розповіла, як працювало управління щодо соціального захисту ветеранів, які плани на майбутнє.

Щодо пенсійного забезпечення пенсіонерів виступила начальник відділу обслуговування громадян Ольга Манакова. Нарахування пенсій, перерахунок, новинки пенсійної реформи – ці питання найбільш цікавили присутніх.

Заступник директора КНП «Міська лікарня № 9» Ольга Рак розповіла про реформу медичного обслуговування: як проходить перший етап реформування та повідомила, які зміни чекають на пацієнтів під час другого етапу, який розпочнеться 1 квітня.

Завершилась зустріч концертною програмою.