До Дня всіх закоханих Запоріжжя прикрасить ще одна оригінальна фотозона

13.02.2020 13:15

Цього року на бульварі Шевченка до Дня всіх закоханих обладнають ще одну оригінальну фотозону. Неподалік від «Годинника Закоханих» встановлять святкову арку.

Роботи по встановленню арки будуть виконуватися сьогодні. Після завершення монтажу всі бажаючі зможуть сфотографуватися у вечірній час біля святкової арки з сучасною ілюмінацією. У вечірній та нічний час арка світитиметься, її прикрашатимуть сердечка та святкові вогники.

Відзначимо, наприкінці минулого року на бульварі Шевченка, за дорученням міського голови Володимира Буряка, було створене яскраве новорічне містечко. Тут було вперше представлено сучасні новорічні інсталяції з яскравою ілюмінацією. Новорічне містечко стало улюбленим місцем фотографування для багатьох запоріжців. Містяни активно коментували відкриття та роботу містечка, позитивно оцінили його створення. Можна з повним правом сказати, що на період новорічних та різдвяних свят новорічне містечко на бульварі Шевченка стало одним зі знакових місць міста.

Тепер у Запоріжжі вирішили продовжити цю традицію, прикрасивши місто святковою аркою до Дня всіх закоханих. Запоріжці зможуть на власні очі побачити її вже сьогодні ввечері.