У Запоріжжі на бульварі Шевченка облаштували оригінальну романтичну фотозону

13.02.2020 18:07

Запоріжжя готується до святкування Дня святого Валентина. Головне святкування відбудеться в сквері Театральному. Організатори підготували для запоріжців різноманітні конкурси, подарунки та тематичні локації. Крім того, до Дня всіх закоханих у центрі міста на бульварі Шевченка облаштували оригінальну фотозону.

Це арка, тематично прикрашена світловими гірляндами у вигляді сердець. Її почали встановлювати сьогодні вдень, а вже ввечері під нею з задоволенням фотографувались закохані пари та містяни з дітьми.

Як розповіла начальниця управління туризму департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова, локація на бульварі Шевченка заграла новими фарбами після того, як за доручення міського голови Володимира Буряка тут створили ілюмінаційне містечко до новорічних свят.

- Містянам дуже сподобалось фотографуватись біля новорічних ілюмінацій, ми отримали багато позитивних відгуків від запоріжців. Арка - це абсолютно нова локація в Запоріжжі, встановлена напередодні Дня закоханих. Це гарний привід зайвий раз прогулятися бульваром, сфотографуватися та отримати купу позитивних емоцій. Вже майже весна, в серцях палає кохання, тож я впевнена, що тут із задоволенням проведуть час і закохані, і ті хто тільки шукає свою половинку, - зазначила Катерина Сімонова.

Місце облаштування романтичної фотозони не випадкове. Тут знаходиться головний символ кохання - «Годинник закоханих». Крім того, минулого року тут встановили Стелу кохання. Тож бульвар Шевченка повноправно можна вважати одним з найбільш романтичних місць у Запоріжжі.