В Заводському районі Запоріжжя вивозять листя, гілля та ялинки

14.02.2020 11:41

У всіх районах обласного центру тривають роботи з наведення чистоти та порядку. В Заводському районі підрядники вивозять з прибудинкових територій опале торішнє листя, сухі гілки, та новорічні ялинки.

Зараз підрядники працюють на вулиці Лізи Чайкіної, біля будинку 61. Далі листя, ялинки та сухі гілки збиратимуть на інших проблемних точках. Під час прибирання задіяна спецтехніка: навантажувач та самоскиди, які в подальшому будуть відвозити зібраний матеріал на полігон ТПВ на утилізацію.

- Розпочали роботи з вивозу гілля з території району. За сприятливої погоди гілки вивозять щодня. Всього в районі визначено більше 50 адрес, де є великі скупчення обрізаних гілок та ялинок. Більше половини з них вже прибрали, за іншими роботи завершаться найближчим часом, - розповів начальник відділу житлово-комунального господарства районної адміністрації по Заводському району Олександр Юрков.

Загалом в районній адміністрації заплановано вивезти більше 700 тон опалого листя та близько 250 тон гілля. Наразі вже утилізовано понад 200 тон гілок та опалого листя.