У Хортицькому районі відбулась зустріч з представниками ветеранських організацій

14.02.2020 14:14

14 лютого у приміщенні школи № 32 була організована інформаційна зустріч для ветеранів Хортицького району. Участь у заході взяли представники управління соціального захисту населення, ГУ Пенсійного фонду України у Запорізькій області, керівництво районної адміністрації, Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування та Запорізького центру первинної медико-санітарної допомоги №5.

Інформаційно-консультативна зустріч – спільна ініціатива голови районної адміністрації по Хортицькому району Олександра Пшеничного та голови місцевої районної організації ветеранів Станіслава Скорохода.

- Сьогодні весь світ відзначає День закоханих і це наше з вами свято також. Знаєте чому? Кожен, хто тут зібрався, я це знаю напевно, закоханий у своє місто, свій район, свою ветеранську організацію. І дуже символічно, що наша зустріч відбувається саме в такий день. Бажаю всім нам сьогодні плідної співпраці та вирішення всіх найважливіших питань, - зазначив Станіслав Скороход.

Під час заходу були розглянуті питання соціального захисту ветеранів війни та праці, зміни в чинному пенсійному законодавстві, реформування системи охорони здоров’я та медичного обслуговування ветеранів, надання соціальної допомоги самотнім громадянам похилого віку тощо. Також голова районної адміністрації відзвітував про проведену в 2019 році роботу стосовно покращення інфраструктури Хортицького району.

- Сьогоднішня зустріч – незвичайна. Ми вирішили її урізноманітнити, аби ви не лише просто слухали звіти та сухі цифри. Ми запросили фахівців, щоб кожен з вас мав змогу отримати відповіді на актуальні нині для вас питання – це медичне обслуговування, пенсійне забезпечення, а також соціальна допомога. Впевнений, що зустрічі такого формату стануть для нас традиційними. - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району Олександр Пшеничний.