У програмі «Черговий по місту» обговорили актуальні питання життєдіяльності Запоріжжя

14.02.2020 16:03

Щочетверга в прямому ефірі програми «Черговий по місту» на телеканалі Z ведучий і представник місцевої влади обговорюють актуальні для міста теми. 13 лютого до студії завітав заступник міського голови Володимир Волобуєв та відповів на питання, що найбільше турбували запоріжців. Їх адресували телефоном та в соціальній мережі «Фейсбук».

Традиційно на початку програми Володимир Волобуєв розповів, що відбувалось у місті, які питання підіймались, та як їх вирішували. Заступник міського голови зауважив, що головною подією минулого тижня стало питання карантину у запорізьких школах.

- Ми кожного дня моніторимо ситуацію із захворюваністю в місті. Поки що вона є високою. Щоб не підвищувати епідеміологічний поріг, ми вирішили цього тижня не повертати школярів до занять. Багатьох мешканців цікавить запитання – чи буде продовжено картин наступного тижня. Медики проводять аналіз ситуації, а в понеділок ми приймемо рішення – що робити далі, - розповів Володимир Волобуєв.

Також заступник міського голови згадав про призначення нового директору департаменту освіти – Станіслава Романчука. За словами Володимира Волобуєва, у нього є великий досвід у цій сфері. Міська влада сподівається на позитивні зміни у системі запорізької освіти після призначення нового фахівця.

Окрім того, заступник міського голови проінформував про актуальну ситуацію з аеропортом.

-На сьогодні згідно з судовим рішенням, всі документи повернули. Роботи продовжуються. Для того, щоб у зазначений термін запустити термінал в роботу та не порушити домовленість з авіаперевізниками, підрядник погодився працювати цілодобово, - зазначив заступник міського голови.

Ведучий та гість студії також обговорювали питання прибирання території, вивезення сміття з прибудинкових територій, ремонту доріг.

У другій частині програми Володимр Волобуєв відповідав на питання запоріжців. Ставити їх можна було телефоном чи написавши на сторінку у Фейсбук.

Подивитись випуск програми можна за посиланням.