Адміністративна комісія Запоріжжя покарала порушників благоустрою

18.02.2020 12:42

Сьогодні відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Розглянули 35 протоколів, складених інспекцією з благоустрою, районними адміністраціями, поліцією. Переважна кількість протоколів – за порушення правил благоустрою Запоріжжя.

Серед порушень, що були розглянуті, - стихійна торгівля продуктами харчування з землі по вул. Шкільній/Запорізькій, вул. Земського лікаря Лукашевича, по пр. Ювілейному.

Є також протоколи за несвоєчасне прибирання снігу, захаращення прилеглих територій біля будинків у приватному секторі, відсутність урн біля магазинів та тимчасових споруд.

Виділяється один протокол, складений в Олександрівському районі за порушення режиму тиші у 9-поверхівці. Мешканка однієї з квартир поводилась дуже гучно, тому сусідам довелось покликати поліцію. Як наслідок – жінка отримала протокол та штраф.

Мають місце два випадки продажу тютюнових виробів неповнолітнім особам. У ході засідання адмінкомісії продавець однієї з точок продажу визнала свою провину, тому їй призначили мінімальний штраф – 1700 грн.

Також розглянули 9 протоколів від відділень поліції за здійснення неправдивих викликів спеціальних служб. 90% таких порушень відбуваються в стані алкогольного сп’яніння.

Наступне засідання адміністративної комісії відбудеться через два тижні.