Запорізьких жінок запросили у міський проєкт «НоваЯ»

19.02.2020 16:05

Сьогодні відбулося відкриття міського проєкту «НоваЯ» для жінок Запоріжжя. Учасниць очікують декілька насичених тижнів з майстер-класами від провідних місцевих фахівців бьюті-індустрії та спорту. Проєкт вже став традиційним для Запоріжжя – він проходить четвертий рік поспіль.

Цього року заявку на участь в проєкті подали понад 70 запоріжанок. З них для участі журі відібрало 20 жінок, які потребують соціальної уваги та підтримки. Це багатодітні матері, жінки воїнів та учасниці АТО, переселенки, матері-героїні. Головна мета заходу – відволікти їх від побутових проблем, познайомити з цікавими людьми та показати нові хобі.

Проєкт стартував сьогодні з кулінарного майстер-класу від шеф повара одного з популярних закладів міста, який поділився секретами приготування суші та безалкогольного коктейлю «Мохіто».

Захід організований за ініціативи міської влади, за участю управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

На відкритті привітальне слово присутнім сказав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- Ми від імені всіх чоловіків міста хочемо проявити турботу по відношенню до жінок, які кожного дня повністю присвячують себе родині, в яких зовсім не залишається часу для своїх інтересів та хобі. Ми цінуємо їх старання та хочемо популяризувати цю ідею серед населення, щоб жінки відчували чоловічу підтримку не тільки у свята, а й кожен день, - сказав Анатолій Пустоваров.

Проєкт «НоваЯ» відбуватиметься у декілька етапів. Щотижня учасниць очікує корисний майстер-клас та цікаве дозвілля у компанії однодумців. Так, жінки побувають на йога-терапії, навчяться основам дизайну, разом з візажистами зроблять собі яскравий макіяж.

У фіналі проєкту кожна учасниця отримає професійну фотосесію та подарунки від міської влади.