Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» набуває популярності серед мешканців інших міст

19.02.2020 17:15

Значну частину пасажирів Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» складають не лише запоріжці, а й мешканці Дніпра, інших міст України. Зокрема це стосується і відкритого у минулому році бюджетного рейсу «Запоріжжя – Київ». У цьому зміг переконатися міський голова Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк на цьому тижні перебував з робочою поїздкою у Києві. При цьому літав у відрядження бюджетним авіарейсом з Запоріжжя до Києва та у зворотному напрямку. Квитки обійшлися у кілька разів дешевше, ніж рейси з сусіднього Дніпра. Про це Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

- До речі, майже 50% пасажирів на борту літака були мешканці сусіднього Дніпра. І я їх розумію, адже звідти до Києва вартість квитків у декілька разів вища! Тож не лише запоріжцям, а й дніпрянам вигідно літати з нашого аеропорту!

Тому не дивно, що аеропорт Запоріжжя муляє комусь очі, - написав Володимир Буряк.

Коментуючи цю ситуацію міський голова Володимир Буряк відзначив, що такі факти є ще одним підтвердженням того, що запорізький аеропорт потрібен. Міжнародний аеропорт «Запоріжжя» повинен працювати, розвиватися і належати запорізькі громаді, приносячи їй прибуток.