У Вознесенівській райадміністрації провели зустріч з головами ОСББ

20.02.2020 12:41

19 лютого голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко провів планову зустріч з керівниками місцевих ОСББ.

У Вознесенівському районі загалом 487 житлових багатоквартирних будинків, з них сформовано 27 будинкових комітетів та понад 140 ОСББ. Активні мешканці тісно співпрацюють із районною адміністрацією, зокрема й завдяки проведенню робочих зустрічей з керівництвом району.

- Голови ОСББ в нас дуже обізнані та хазяйновиті. Людям не байдужий стан їхнього житла та навколишньої території загалом. На таких робочих зустрічах ми розповідаємо про плани проведення певних робіт у районі – це ремонт внутрішньоквартальних доріг, наведення благоустрою на територіях тощо. Вирішуємо нагальні питання - видалення аварійних дерев, ліквідація сміттєзвалищ. Також я завжди нагадую про готовність районної адміністрації допомогти матеріалами або іншим під час проведення ініційованих ними суботників, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Також під час зустрічі головам ОСББ нагадали про можливість проведення капітальних ремонтів на умовах співфінансування. Зазначимо, міська програма співфінасування капітальних ремонтів успішно реалізується з 2018 року. Вона передбачає проведення цілого комплексу робіт: заміни комунікацій, лагодження покрівлі, ремонт цоколю тощо. Частина коштів – від 10 до 40%, в залежності від складності робіт - йде з кишень мешканців будинку, залишок покриває бюджет міста.