Вознесенівський район Запоріжжя впорядковують до весни

20.02.2020 13:24

В усіх районах Запоріжжя триває весняне прибирання. Наводять лад на вулицях, дорогах, в парках і скверах, на прибудинковій території. Сьогодні в Вознесенівському районі виконують кронування аварійних дерев.

Підрядники працюють по вулиці Рекордній біля будинку 36а. Мешканці, які створили ОСББ, звернулися на особистому прийомі до голови районної адміністрації по Вознесенівському району Олександра Ніколаєнко з проханням обрізати дерева, які загрожують безпеці перехожих.

- Дуже приємно те, що мешканці Вознесенівського району звертаються зі своїми питаннями до міської влади, а не залишаються один на один зі своїми проблемами. Сьогодні ми видаляємо аварійні дерева, котрі створюють небезпеку для жителів цього будинку, і продовжуємо благоустрій всього кварталу. Загалом, цього року ми вирішили працювати комплексно - заходимо в квартал обрізати аварійні дерева, тут же подрібнюємо обрізане гілля та ялинки, які залишились після святкувань. Також прибираємо несанкціоновані звалища сміття та плануємо поточний ремонт внутрішньоквартальних доріг. Такий підхід дозволяє навести лад у цілому кварталі, а не обмежуватись окремими видами робіт. А надалі й самі мешканці слідкують за порядком на власній території, - зазначив Олександр Ніколаєнко.

За цією адресою кронували п’ять дерев. Гілки та стовбури підрядник подрібнює спеціальною машиною, а тріску відправлять до однієї з котелень концерну «Міські теплові мережі».

Всього в Вознесенівському районі заплановано ліквідувати 89 аварійний дерев на прибудинкових територіях за заявками мешканців, а також 137 дерев по району в цілому, та вивезти 187 тон подрібненого гілля та ялинок.