В Олександрівському районі триває прибирання опалого листя

20.02.2020 12:58

Роботи з прибирання опалого листя, гілок та ялинок наразі проводяться в усіх районах міста. В Олександрівському підрядник сьогодні працює по вулиці Шкільній.

Активні цьогорічні роботи з прибирання опалого листя в Олександрівському районі розпочали позавчора. Частину, понад 300 тонн, вивезли ще в грудні 2019 року. Тоді на утилізацію сміття було спрямовано близько 400 тисяч гривень. Ще 500 тисяч гривень виділили цьогоріч, за ці кошти заплановано вивезти понад 400 тонн опалого листя та гілля. В межах робіт працюють і над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ та утилізацією ялинок.

- Роботи проводимо комплексно, одразу прибираємо і гілки, і листя, і стихійні звалища. Також вивозимо ялинки на переробку. Наразі в нашому переліку – понад 150 точок, лише сьогодні підрядник побуває на 20 адресах. Працюємо інтенсивно, аби район наш зустрічав весну в належному вигляді, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Під час робіт задіюють навантажувачі та самоскиди, листя попередньо збирають двірники в найбільш зручних для проїзду великогабаритного транспорту місцях. Остаточно закінчити прибирання планують до кінця лютого.