Володимир Буряк провів особистий прийом громадян

20.02.2020 16:37

Капітальний ремонт багатоквартирного будинку. Обстеження та ремонт каналізаційних мереж. Ремонт тротуару на зупинці на вулиці Фортечній. За вирішенням цих питань запоріжці сьогодні звернулися на особистому прийомі до міського голови Володимира Буряка.

Будинок по вулиці Круговій, 74б раніше належав залізниці. Одна з проблем – незадовільний стан ділянки каналізації біля будинку. Ситуація ускладнюється тим, що фактично цей відрізок труби не має власника. Каналізація періодично забивається та потребує ремонту. За допомогою запоріжці прийшли на прийом до міського голови Володимира Буряка.

Міський голова доручив керівництву КП «Водоканал» зробити все необхідне для того щоб каналізація на цій ділянці працювала, забезпечуючи водовідведення.

- Ділянка тут не дуже велика. Прокладіть нову трубу. У результаті вирішите питання з каналізацією біля цього будинку, вона не буде забиватися, - наголосив Володимир Буряк.

У мешканців будинків по вулиці Шкільній, 25 та вулиці Фортечній, 45 виникло питання щодо ремонту покриття на розташованій поряд зупинці громадського транспорту. Також транспорт періодично заїжджає на тротуар та газон, руйнуючи їх. Після спілкування з містянами Володимир Буряк доручив районній адміністрації по Олександрівському району виконати ремонт покриття на зупинці та встановити невелике огородження щоб завадити заїзду транспорту на тротуар та газон.

За словами ж мешканців одного з будинків по вулиці Республіканській, у будинку потрібний ремонт. Міський голова Володимир Буряк доручив департаменту з управління ЖКГ міської ради виконати цього року у будинку частковий ремонт покрівлі та цоколю.

- Цього ж року також підготувати проєкт капітального ремонту цього будинку. Виконання робіт з капітального ремонту запланувати на наступний рік, - зазначив Володимир Буряк.