У Дніпровському районі відбулась зустріч з головами ОСББ

21.02.2020 15:30

20 лютого у приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулась зустріч представників концерну «Міські теплові мережі», ТОВ «Вельтум Запоріжжя», КП «Водоканал», департаменту з управління житлово-комунальним господарством міської ради, департаменту комунальної власності та приватизації міської ради з головами ОСББ Дніпровського району.

Представники комунальних підприємств та департаментів надали роз'яснення щодо можливості співфінансування капітальних ремонтів у житлових будинках. Спеціальна міська програма успішно реалізується з 2018 року. Вона передбачає проведення цілого комплексу робіт: заміни комунікацій, лагодження покрівлі, ремонту цоколю тощо. Частина коштів – від 10 до 40%, в залежності від складності робіт - йде з кишень мешканців будинку, залишок покриває бюджет міста.

Під час зустрічі також обговорили проблемні питання щодо бюджетного фінансування на погашення відсотків по теплих кредитах, прийняття до комунальної власності безгосподарних мереж електроенергетики, закріплення за комунальним підприємствами транзитних мереж, а також про зміни в законодавстві в сфері житлово-комунального господарства.

Представники координаційної ради Дніпровського району проінформували присутніх про проведену роботу.