У Запоріжжі затвердили форму для інспекторів з паркування

24.02.2020 13:29

Затвердження звіту про виконання бюджетних програм у 2019 році. Результати роботи зі зверненнями громадян у минулому році. Звіт про виконання бюджету Запоріжжя за 2019 рік. Внесення змін до низки міських програм. Ці та інші питання розглядалися на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Володимира Буряка.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради. До порядку денного було внесено понад 150 питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема ЖКГ, розвитку інфраструктури та благоустрою, соціального захисту, освіти, медицини. Затверджено і звіт про роботу зі зверненнями громадян у виконавчих органах міської ради за 2019 рік.

- За 2019 рік, у порівнянні з 2018 роком, кількість таких звернень зменшилася на 20%. Хотілося б сподіватися, що це підтверджує більш якісну роботу департаментів, управлінь, районних адміністрацій міської ради, комунальних підприємств. Тобто це означає, що питання вирішується без надходження таких звернень, а не те, що людям вже набридло звертатися, - наголосив Володимир Буряк.

Міський голова також відзначив, що виконавчий комітет сьогодні затверджує питання щодо організації спеціальних рейсів громадського транспорту на період приміської річкової навігації. Це дозволить забезпечити підвіз та вивезення дачників з Річкового порту у дні роботи приміських катерів. Продовжиться і боротьба з незаконно встановленими кіосками.

- У березні у Запоріжжі розпочнуть працювати міські інспектори з паркування. Нагадаю ще раз, мова не йде про збирання грошей за паркування. Інспектори штрафуватимуть тих водіїв, які паркуватимуть свої автомобілі з порушенням правил. Кошти підуть до бюджету Запоріжжя, - сказав Володимир Буряк.

Відзначимо, на сьогоднішньому засіданні виконкому було затверджено форму та шеврони для інспекторів з паркування.