У Запоріжжі відремонтують міст на Набережній магістралі

24.02.2020 14:09

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міської ради було підтримано низку рішень, які планується затвердити на черговій сесії. Вона відбудеться вже у середу. Серед них і внесення змін до програми розвитку інфраструктури та благоустрою міста.

Зменшення витрат на зимове утримання доріг. Виділення коштів для ремонту пішохідної частини мосту на Набережній магістралі, поблизу парку «Дубовий гай». Виділення додаткових коштів на утримання парків, скверів, фонтанів. На засіданні виконавчого комітету підтримали внесення змін до програм розвитку інфраструктури та благоустрою Запоріжжя, розвитку ЖКГ. Затвердити їх мають на сесії міської ради.

- Всі бачать, якою була ця зима. Тому вдалося зекономити кошти, які були призначені на прибирання від снігу, посипання міських доріг. Сьогодні маємо затвердити зменшення фінансування на 846 тисяч гривень на ці види робіт, - сказав Володимир Буряк.

Також на сесії міської ради мають підтримати отримання містом коштів державної субвенції на придбання техніки для КП «ЕЛУАШ». У результаті 2,9 млн гривень спрямують на закупівлю техніки для прибирання тротуарів.

Ще одне важливе питання – виділення 3,5 млн гривень на ремонт пішохідної частини мосту на Набережній магістралі, поряд з парком «Дубовий гай».

- Міст фактично не мав власника. Було проведене його обстеження. Міст прийнято на баланс. Тепер ми виділяємо кошти на його ремонт, як і планувалося ще у грудні минулого року, - заявив Володимир Буряк.