Запорізькі тепловики відновлюють асфальтове покриття після ремонтів

27.02.2020 12:58

Задля ремонту систем опалення фахівці концерну «Міські теплові мережі» розривають асфальтове покриття доріг і тротуарів. Втім, після виконання всіх необхідних робіт його відновлюють – власними силами, або ж наймаючи підрядну організацію. Діють згідно з затвердженим графіком.

Сьогодні, 27 лютого, зосередилися на ділянці внутрішньоквартальної дороги за адресою пр. Моторобудівників, 54 у Шевченківському районі. До робіт залучили підрядну організацію – КП «ЕЛУАШ» - обрану за результатами тендеру. Традиційним гарячим асфальтуванням обробили відрізок площею 32 кв. м.

- Цьогоріч виконання плану з відновлення асфальтобетонного покриття після заміни ділянок трубопроводів почали раніше – в січні. Таким чином плануємо зменшити дискомфорт місцевих жителів та охопити більший обсяг робіт. До того ж, погодні умови цьому сприяють. Всі адреси заздалегідь погоджуємо з районними адміністраціями, аби вони теж були в курсі наших планів, - розповів директор відділення аварійно-відновлювальних робіт та будівництва концерну «МТМ» Ростислав Лапицький.

Загалом цьогоріч запланували реалізувати асфальтобетонну суміш для відновлення 3 200 кв. м. З них 1 300 кв. м - із залученням підрядної організації, решту - власними силами.

Нині вже виконана частина робіт в Олександрівському районі. Зокрема відновлено проїзну частину доріг на перехресті вул. Шкільної та Української, вул. Дніпровської та Набережної магістралі, а також за адресою вул. Українська, 42.

Роботи в Шевченківському районі продовжать. Наступна адреса - вул. Миколи Корищенка, 21.