У Комунарському районі обговорили питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати

02.03.2020 13:00

28 лютого під головуванням заступника голови Комунарської райадміністрації Володимира Кузьменка відбулося засідання районної комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення) та соціальних виплат і районної робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Під час засідання обговорили стан виплати заробітної плати та виконання підприємствами затверджених графіків погашення заборгованості.

Керівники підприємств-боржників відзвітували про виплату заробітної плати, єдиного соціального внеску, податків, платежів до ПФУ та ситуацію з мінімізацією заробітної плати.

Також під час зустрічі виступили представники Головного управління Держпраці у Запорізькій області, Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області, Олександрівського управління у м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області, Південного відділу сприяння зайнятості Запорізького міського центру зайнятості та департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради.

За підсумками засідання районної комісії проведено аналіз роботи з зазначених напрямків та надані окремі доручення.