Жінкам Заводського району презентували святкову виставу «Сінатра»

02.03.2020 17:04

2 березня напередодні свята весни і краси у запорізькому палаці культури «Орбіта» відбувся показ вистави про життя відомого музиканта і актора Френка Сінатри. На захід запросили мешканок Заводського району – працівниць медичної, гуманітарної та соціальної галузей.

Святкова шоу-програма була підготовлена Запорізьким муніципальним театром танцю. Вистава містила у собі джазову музику, феєричні танці в стилі кабаре та улюблені пісні з репертуару Френка Сінатри. Артисти показали неймовірну історію життя та кохання талановитого музиканта.

Вистава «Сінатра» стала передсвятковим подарунком для понад п'ять сотень жінок, мешканок Заводського району. Привітання зі сцени пролунали й від голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрія Баєва.

- Ми, чоловіки Заводського району, щиро вітаємо наших жінок, доньок, мам та бабусь із прийдешнім весняним святом краси. Бажаємо кожній з вас сонця на вулиці та в душі, міцного здоров'я та сімейного благополуччя. Нехай ця вистава стане одним із наших святкових подарунків і зарядить вас позитивом та гарним настроєм на довгий час, - зазначив Андрій Баєв.