У Вознесенівському районі виконали роботи з благоустрою

03.03.2020 17:05

Сьогодні, 3 березня, підрядники провели обрізку гілля з подальшим прибиранням та подрібненням його на тріску. Роботи розгорнули по вулицях Виборзькій та Єнісейській, що у Вознесенівському районі Запоріжжя.

За допомогою КП «Комунсантрансекологія» та ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» тут вже вдалося оновити контейнерний парк для збору твердих побутових відходів. На зміну старим, технічно несправним, були встановлені нові баки для сміття.

Також підрядники виконали кронування дерев на прибудинкових територіях. У планах – видалення аварійних сухостоїв та вивезення залишків торішнього листя. Крім того, за участю жителів прилеглих багатоповерхівок 28 березня вирішено провести толоку для наведення належного санітарного порядку. Такої домовленості було досягнуто під час зустрічі голови Вознесенівської районної адміністрацї Олександра Ніколаєнка з запоріжцями.

- Хочу подякувати мешканцям вулиць Виборзької та Єнісейської за їх небайдужу життєву позицію. Приємно бачити зворотній зв’язок - їх прагнення приєднатися до загального прибирання прилеглої території. Були озвучені й проблемні питання. Їх ми обміркуємо. Намагатимемося запланувати на найближчі роки облаштування внутрішньоквартальної дороги та тротуарів, прилеглих до житлових будинків, - зазначив Олександр Ніколаєнко.

Крім того, планується вирішити питання транспортної розв’язки в цій частині Вознесенівського району. Час від часу, а особливо в вихідні та святкові дні, тут трапляються перебої з рухом маршруток.