Голова Комунарського району провів зустріч із мешканцями

03.03.2020 17:27

Голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району провів зустріч із мешканцями. Під час заходу Олександр Кузьмін відзвітував про роботу, проведену у 2019 році, та проінформував присутніх щодо планів з благоустрою та розвитку району на поточний рік.

У 2019 році було ліквідовано 70 аварійних дерев, кроновано 100 дерев, проведено покіс трави на площі 614 610 кв. м., ліквідовано 3300 тонн стихійного сміття, оброблено 37 428 кв. м. територій для ліквідації карантинних рослин хімічним методом. Також проведено роботи з реконструкції парку ім. Гагаріна: встановлено дитячий майданчик, нові лавки та смітники, облаштовано пандус та сходи, проведено озеленення, зведено автомобільну паркову. Нині триває третя черга робіт.

У 2019 році приділялася увага внутрішньоквартальним дорогам. Виконано ремонт внутрішньоквартальних доріг і проїздів на площі понад 12 тисяч кв.м.

КП «Запоріжміськсвітло» реалізувало роботи з освітлення району: капітально відремонтовано зовнішнє освітлення по вулиці Космічній та біля ЗОШ №83 по вулиці Барикадній, збудовано зовнішнє освітлення на вулицях Водограйній та Чубанова.

У 2020 році заплановано провести капітальний ремонт системи водовідведення на автодорозі Харків-Сімферополь, збудувати зупинки громадського транспорту по вул. Ситова, 2 і по вул. Європейській, 4, встановити світлофорний об’єкт на перехресті вулиці Юності та Біломорської, продовжити реконструкцію парку ім. Гагаріна, здійснити реконструкцію мостової споруди «Автомобільно-пішохідний міст через річку Мокра Московка» тощо.

Також в 2020 році в районі планується продовження ремонту внутрішньоквартальних доріг.