Багатодітні запоріжанки змінили звичні образи до свята весни, краси та любові

04.03.2020 16:24

У Запоріжжі добіг кінця міський проєкт «НоваЯ» для багатодітних мам і жінок із соціально незахищених категорій. У фіналі учасниці відвідали салон краси, а вже ввечері приєдналися до перегляду романтичної комедії й отримали приємні подарунки від міської влади.

Фінальний етап проєкту «НоваЯ» пройшов у кіноконцертному залі ім. Довженка. Загалом у Запоріжжі захід проходить вже четвертий рік поспіль. Організатори свята - управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради та міська влада. Це гарна можливість для багатодітних мам та жінок із малозабезпечених сімей відволіктися від повсякденних турбот, приділити увагу собі, змінитися духовно і зовні.

- Я вважаю, що для жінок дуже важливо знаходити час на себе. Учасниці проєкту різнопланові – це багатодітні матері, жінки-героїні, учасниці АТО. Ми вважаємо, що чоловіки, зі свого боку, повинні робити такі вчинки та докладати зусилля задля того, аби жінки ні в чому себе не обмежували, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Також на гостей вечора чекав кіносеанс – перегляд французької романтичної комедії.

Загалом цьогоріч заявки на участь у проєкті надіслали 70 запоріжанок. З них журі відібрало 20 жінок, які потребують соціальної уваги та підтримки. Всі вони пройшли кілька етапів: кулінарний та дизайнерський майстер-класи, йоготерапію, підбір нового луку, а також зовнішнє перевтілення від б’юті-спеціалістів нашого міста.