Запорізькі комунальники відремонтували душову кімнату в гуртожитку

05.03.2020 15:31

Комунальне підприємство «Наше місто» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках і гуртожитках, які утримує на балансі. В одному з них, по вулиці Сталеварів, 8, днями була приведена до ладу душова кімната.

Цим гуртожитком КП «Наше місто» опікується з 2016 року. Тут також мешкають вимушені переселенці. Минулоріч комунальники полагодили покрівлю будівлі площею 85 квадратних метрів, а 4 березня – замінили водогінні труби в душовій кімнаті та встановили нові змішувачі.

Зазначені роботи були виконані в борг, адже за цією адресою місцеві жителі завинили чималу суму підприємству.

- На сьогодні сума боргу перевищує 750 тисяч гривень, з яких близько 300 тисяч вчасно не сплатили вимушені переселенці. Це фактично півторарічні нарахування за утримання будинку і спожиті енергоносії – газ та електроенергію, які ми маємо сплачувати надавачам цих послуг плановим платежем. Це ускладнює нам обслуговування цього гуртожитку. Виконуємо роботи в борг, адже вони вкрай необхідні. Готові охопити більші обсяги за умови поетапних розрахунків. Для цього проводимо регулярні зустрічі та бесіди з мешканцями, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв.