У Шевченківському районі привітали жінок

06.03.2020 10:42

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбувся урочистий захід та святковий концерт для жінок, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Голова районної адміністрації Федір Маєр щиро привітав прекрасних жінок з першим весняним святом.

- У Шевченківському районі мешкає 149 тисяч громадян, із них 82 тисячі - жінки. У медичній галузі району працює 81 % жінок, в освіті 92 %, у соціальній сфері до 95 %. Ми розуміємо, що від вас залежить злагода не лише в родині. На ваших ніжних плечах тримаються освіта, медицина, соціальна робота. Українські жінки активні і в бізнесі, і в промисловій сфері. На наше урочисте свято ми запросили представниць багатьох галузей, адже Міжнародний жіночий день — це прекрасний привід для чоловіків ще раз подякувати кращій половині за любов, щастя та самовіддану працю на користь всього суспільства, - зазначив Федір Маєр.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня Подяками голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району були урочисто нагороджені 27 мешканок.

Окремі слова вдячності за гідних захисників батьківщини, побажання здоров'я, щастя та миру, привітання з Міжнародним жіночим днем звучали на адресу мам та дружин тих, хто не повернувся з полів битв.

Свою творчість на святі жінкам подарували колективи Запорізької дитячої школи мистецтв № 4, вихованці музичної школи мистецтв №6 Костянтин Маріч, Микита Кузьминський, соліст художньої самодіяльності ДП «Конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка Івченка" Володимир Стратіус, солдат 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України Олександр Петренко, соліст народного естрадного ансамблю «Соната» Алексій Фокін, директор Запорізької дитячої школи мистецтв № 4 Володимир Корховий, співак Гайк Грігорян.

Під час святкового заходу у районній адміністрації було відкрито виставку творчих робіт майстринь громадської організації «Шевченківська районна організація ветеранів України».