У Запоріжжі пройшли урочистості до Міжнародного жіночого дня

06.03.2020 15:35

У передвісті Міжнародного жіночого дня, який щорічно відзначається 8 березня, у театрі ім. Магара відбувся тематичний концерт. З нагоди свята вітання на свою адресу приймали мешканки Запорізького краю, котрі змогли себе реалізувати у різних сферах діяльності. Приєдналися до участі у заході також представники міської та обласної влади.

До присутніх у залі жінок з привітанням звернувся керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

- Міжнародний жіночий день – дуже привітне й лагідне свято. Принагідно хочу побажати вам, любі наші жінки, позитивного настрою, миру, злагоди та любові. Хай вас оточують чоловіки, на надійність котрих можна покластися у будь-якій ситуації, - зазначив Роман Омельянович.

Також керуючий справами виконавчого комітету відзначив почесними грамотами жінок, які досягли успіхів у професійній діяльності - за їх сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність та з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Подарунком для гостей свята став концерт, до програми якого ввійшли кращі хореографічні постановки та вокально-інструментальні номери.