Учні запорізької гімназії підготували концерт до свята весни

06.03.2020 15:54

6 березня у приміщенні запорізької гімназії №71 відбувся концерт до свята весни і краси. На захід завітали викладачі, випускники школи, батьки учнів, представники депутатського корпусу Запорізької міської ради та керівництво Вознесенівської райадміністрації.

Концертна програма, присвячена жінкам -  авторська постановка учнів 11-го класу Запорізької гімназії № 71. За традицією закладу щороку саме випускні класи готують привітальні програми до свят. Три 11-ті класи цього року розподілили між собою концерти до Дня вчителя, Нового року та 8 березня.

- Дуже приємно, що традиція наша передається з року в рік, і що на заходи приходять не лише батьки учнів, а й наші випускники. Тобто ті, хто у попередні роки працював над створенням подібних концертів, можуть на власні очі побачити, як їх гімназія розвивається і що в нас, як і раніше, найталановитіші учні, - розповіла директорка запорізької гімназії № 71 Людмила Терновська.

Відвідав захід і голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району. Олександр Ніколаєнко привітав жінок з прийдешнім святом та вручив почесні грамоти працівницям закладу.

- Впевнений, ви повинні відчувати таку увагу і чути вітання не лише сьогодні, а й протягом року. Дякую за те, що кожного дня радуєте своєю красою і заряджаєте нас, чоловіків, своєю чарівною енергією та позитивом. Бажаю вам лише щасливих днів у житті, міцного здоров’я та реалізації усіх мрій та планів, - зазначив Олександр Ніколаєнко.