Володимир Буряк відсторонив керівництво «Дубового гаю» від виконання своїх обов’язків

10.03.2020 10:17

Міський голова Володимир Буряк відсторонив керівництво парку «Дубовий гай» від виконання обов’язків, як мінімум на час проведення слідства. Також у місті перевірять всі місця дозвілля для дітей та дорослих, атракціони. З недбалими керівниками та підприємцями будуть розірвані всі контракти та відносини. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що страшна звістка про загибель дівчинки у результаті травми у парку «Дубовий гай» шокувала все Запоріжжя.

- Вся громада та я особисто пригнічені цією трагічною новиною. Не маю слів, щоб висловити всю глибину співчуття батькам дитини, - написав Володимир Буряк.

Міський голова вважає, що у цій ситуацій жодних виправдань для винних немає. Наголосив, що ще вчора розпорядився всебічно та максимально критично розібратися в цій ситуації. Свій аналіз та оцінку події дадуть і правоохоронні органи.

Володимир Буряк висловив співчуття родині, наголосив, що міська влада надасть всебічну допомогу батькам загиблої дитини.