У Запоріжжі відзначили учасників антибулінгового медіачеленджу «Медіазброя»

11.03.2020 11:25

Церемонія нагородження пройшла в кіноконцертному залі ім. Довженка. Відзнаки за підготовлені відеоролики на тему протидії булінгу отримали автори 15 робіт з-поміж 22 заявлених.

Медіачелендж у навчальних закладах міста був запущений у жовтні минулого року. Учасники працювали над створенням соціальних відеороликів на тему «STOP булінг» в рамках дії міської програми протидії проявам цькування «Медіазброя». Всі вони були оприлюднені в соціальних мережах «Фейсбук» та «Інстаграм», де тривало їх обговорення.

- Булінг – це серйозна проблема, яка стосується майже кожного. Сьогодіншній захід присвячений найактивнішим учням, котрі не залишаються осторонь цієї проблеми та роблять свій посильний внесок у боротьбу з нею, - зазначив директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Станіслав Романчук.

Нагородження переможців пройшло в межах міського комплексного практикуму зі створення в закладах освіти вільного від насильства і булінгу середовища. До участі в заході також приєдналися представники депутатського корпусу, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради,  Запорізького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також благодійних організацій.

Паралельно в двох залах тривали окремі заняття з соціальними педагогами, психологами та батьками.