КП «Наше місто» продовжує ремонт житлового фонду Запоріжжя

12.03.2020 11:07

На черзі - роботи в Заводському районі. 11 березня стартував ремонт у гуртожитку по вул. Історичній, 106.

Гуртожиток з вересня 2016 року був на утриманні КП «Наше місто», з 2018-го року почав обслуговуватися підприємством за договором управління.

- По гуртожитку чимало роботи, але довгий час ми не мали можливості її розпочати через велику заборгованість мешканців. На сьогодні сума боргу складає 750 тисяч гривень. У будинку дуже застарілі комунікації, зокрема холодного водопостачання, ситуація вже наближалась до аварійної. Сьогодні спеціалісти розпочали свою роботу саме зі встановлення нових труб. Зокрема тут повністю замінять водомірну рамку та засувки, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Андрій Леонтьєв.

За словами представників КП «Наше місто», в планах підприємства провести повну заміну труб холодного водопостачання, каналізації, опалення тощо, але в випадку, якщо по гуртожитку буде зафіксована динаміка зменшення заборгованності. Керівництво підприємства сподівається прикладом сьогоднішніх робіт спонукати мешканців стабільно сплачувати за послуги з утримання житла.

Зазначимо, наразі тариф за обслуговування по вказаному гуртожитку складає близько 7 гривень за квадратний метр, з них 3 гривні передбачені на проведення поточних ремонтів.