У Запоріжжі вандали навмисно підпалюють контейнери для сміття

12.03.2020 14:25

Як повідомляє ТОВ «Вельтум-Запоріжжя», тільки протягом лютого 2020 року було спалено 20 контейнерів для сміття. Є всі підстави вважати, що ці підпали носять умисний і системний характер. Більше того, на підприємство надходять погрози від людини, яка ймовірно має пряме відношення до підпалів контейнерів.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» подало заяви до районних відділень поліції для порушення кримінальних справ за фактом нанесення матеріального збитку підприємству і надходження погроз.

Нагадаємо, в 2019 році вандали в Запоріжжі знищили 125 сміттєвих баків, ще 8 були вкрадені. Вартість кожного контейнера становить близько 10 тисяч гривень. Через варварське ставлення до майна несе збитки не лише «Вельтум-Запоріжжя», але й сповільнюється заміна старих контейнерів і нові баки для сміття не встановлюються там, де вони необхідні.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» просить запорожців інформувати про випадки навмисного знищення сміттєвих баків, підпалів і викидання в них будівельного сміття по телефону - 067-619-72-72. Повна анонімність гарантована.