В Запоріжжі завершують капітальний ремонт трамвайного переїзду

12.03.2020 16:28

У Вознесенівському районі триває ремонт трамвайного переїзду на перехресті вулиць Заводської, Волгоградської та Пивоварова. Ремонтні роботи розпочали 17 лютого, через що був обмежений рух автотранспорту.

Загальна довжина переїзду, на якому виконають ремонт - 25 метрів. Спеціалісти служби шляху КП «Запоріжелектротранс» виконали демонтаж старої основи, шпал та почали вкладати бетонний фундамент.

- Трамвайна лінія на цій вулиці була побудована у 1987-1989 роках. Востаннє ремонт виконували у 2014 році. Тут постійно накопичувалась вода, яка руйнувала асфальтобетонний фундамент. Через це стався провал трамвайного полотна. Було прийняте рішення виконати плановий ремонт переїзду. Зараз фахівці служби вкладають бетонні плити. Вони не дозволять переїзду розкриватися та гарантуватимуть його довгу службу. Потім поверхню трамвайного переїзду необхідно буде вирівняти, - розповів начальник служби шляху КП «Запоріжелектротранс» Сергій Гусєв.

Для ремонуі трамвайного переїзду задіяні близько 7 одиниць спецтехніки та дві бригади ремонтників . Планується, що до 20 березня роботи будуть завершені.