У Запоріжжі співвласникам багатоквартирних будинків розповіли про особливості договірних відносин з комунальними підприємствами

16.03.2020 20:25

Громадська спілка «Об’єднання житлово-будівельних кооперативів, співвласників багатоквартирних будинків «Вікторія» та громадська організація «Запоріжжя. Платформа спільних дій» разом з концерном «Міські теплові мережі» та КП «Водоканал» провели для міських ОСББ та ЖБК семінар «Організація договірних відносин з виконавцями комунальних послуг. Забезпечення комерційного обліку комунальних послуг».

Учасників семінарів ознайомили з практичними аспектами діяльності ОСББ у світлі діючого законодавства.

У семінарах взяли участь 370 представників ОСББ та ЖБК міста Запоріжжя, представники районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, концерну «Міські теплові мережі», КП «Водоканал», департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, громадських організацій, координаційної ради з питань функціонування ОСББ та ЖБК, а також депутати Запорізької міської ради.

Представники концерну «Міські теплові мережі» та КП «Водоканал» детально ознайомили ОСББ та ЖБК міста з моделями договірних відносин з виконавцями комунальних послуг у відповідності до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», розповіли про комерційний облік наданих послуг постачання теплової енергії та гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення та забезпечення відповідною обліковою інформацією споживачів таких послуг.

Детально ознайомитися з презентаціями семінарів можна за тут і тут.

Представники концерну «Міські теплові мережі» та КП «Водоканал» відповіли на багаточисельні питання присутніх на семінарі представників ОСББ та ЖБК міста.