Запорізькі комунальники дезінфікують будинки в період карантину

19.03.2020 16:54

У Запоріжжі триває дезінфекція багатоповерхівок. Усе для того, аби убезпечити мешканців від поширення вірусних інфекцій. Сьогодні, 19 березня, працівники КП «Наше місто» обробили спеціальною протимікробною сумішшю під’їзд дев’ятиповерхівки (колишнього гуртожитка), за адресою вул. Чарівна 42 у Шевченківському районі.

Крім традиційного генерального прибирання тут додатково обробляються вхідні ручки, поручні сходів, кнопка виклику кабіни ліфту, а також сама кабіна – оскільки це місце великого скупчення людей.

- У такий спосіб дезінфікуємо всі 115 будинків і гуртожитки, які перебувають у нас на балансі. Працюємо зі спеціальними сумішами на основі спирту. Докладаємо максимум зусиль задля того, аби завадити поширенню коронавірусу, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

У зв’язку з впровадженням карантину працівники КП «Наше місто» продовжують забезпечувати обслуговування багатоповерхівок - виконують огляд і розчищення димовентканалів, дератизацію, дезінсекцію, а також ремонтні роботи.

Так, днями за цією ж адресою - вул. Чарівна, 42 - замінили 25 погонних метрів трубопроводів холодного водопостачання, а також запірну арматуру. Зазначимо, місцеві жителі в грудні 2016 року створили ОСББ. Тоді й уклали договір про надання послуг з утримання будинку з КП «Наше місто».