Про особливості життя міста під час карантину та відповіді на запитання запоріжців у прямому ефірі

23.03.2020 09:00

«Життя Запоріжжя під час карантину». Саме цій темі буде присвячена передача «Про головне» на телеканалі «Z». Вона транслюватиметься у понеділок, 23 березня, з 18.30 до 19.30. Зокрема запоріжці зможуть поставити гостям студії у прямому ефірі питання, які їх хвилюють.

Запоріжжя, як і вся країна, знаходиться на карантині. Карантинні заходи впроваджуються у різних сферах життя. Під час передачі обговорять низку питань, які стосуються життєзабезпечення міста в умовах карантину, реалізації карантинних заходів, дій міської влади у зв’язку з цим.

Зокрема це стосуватиметься готовності закладів охорони здоров’я до дій в умовах можливого розповсюдження інфекції, роботи органів соціального захисту під час карантину, особливостей роботи міського громадського транспорту та іншого. Запоріжцям ще раз нагадають, які карантинні заходи та для чого впроваджуються у місті. Окремо поговорять і про правові аспекти впровадження карантинних заходів. Планується зупинитися і на роботі мобільних груп, які перевіряють дотримання умов карантину торговельними, розважальними, спортивними та іншими закладами.

Гостями студії будуть заступник міського голови Анатолій Пустоваров, радник міського голови Валерій Еделєв, директор департаменту правового забезпечення міської ради Валерій Зломинога, начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Олександр Власюк.

Учасники передачі відповідатимуть і на запитання запоріжців. Задати питання під час прямого ефіру можна буде за телефоном 223-91-01.

Нагадаємо, за ініціативою міського голови Володимира Буряка у Запоріжжі запрацював офіційний Telegram-канал COVID-19, присвячений інформуванню про боротьбу з поширенням коронавірусу. Приєднатися до офіційного Telegram-каналу COVID-19.ЗАПОРІЖЖЯ можна за посиланням https://t.me/covid_zp.