У Запоріжжі проводять додаткову дезінфекцію контейнерних майданчиків

20.03.2020 15:15

На час дії карантину ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» задіяло додаткову бригаду для виїзної дезінфекції сміттєвих контейнерів міста. Сьогодні, 20 березня, фахівці розпочали роботи по вулиці Південноукраїнській.

Контейнери для збору побутових відходів проходять регулярну дезінфікуючу обробку стаціонарно. Аби посилити роботу у цьому напрямку і збільшити кількість опрацьованих об’єктів задіяли додаткову бригаду, яка працюватиме на виїзді.

- У місті кілька тисяч контейнерів і опрацювати їх усі одразу стаціонарно на підприємстві неможливо. Відсьогодні ми задіюємо бригаду фахівців, які відповідно до створеного нами графіку виїжджатимуть на місця та оброблятимуть контейнери за допомогою спеціальних оприскувачів, - зазначила начальниця господарського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Тетяна Гальчанська.

Загалом найближчим часом необхідну санітарну обробку здійснять для понад 5 тис. контейнерів міста.

- Контейнери дезінфікуються ззовні. За допомогою спеціального бензинового оприскувача ми розпилюємо на об’єкти розведену у необхідній концентрації ліцензійну речовину «Дезактин». Для людей вона безпечна, - розповів працівник виїзної бригади ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Павло Череватенко.