Запоріжцям у прямому ефірі розповіли про особливості життя міста під час карантину

24.03.2020 10:16

«Життя Запоріжжя під час карантину». Саме цій темі була присвячена передача «Про головне» на телеканалі «Z». Вона транслювалася у понеділок, 23 березня, з 18.30 до 19.30. Зокрема запоріжці змогли задати гостям студії у прямому ефірі питання, які їх хвилюють.

Запоріжжя, як і вся країна, знаходиться на карантині. Карантинні заходи впроваджуються у різних сферах життя. 23 березня, під час передачі «Про головне», на телеканалі «Z» обговорили низку питань, які стосуються життєзабезпечення міста в умовах карантину, реалізації карантинних заходів, дій міської влади у зв’язку з цим.

Зокрема це стосувалося готовності закладів охорони здоров’я до дій в умовах можливого розповсюдження інфекції, особливостей роботи міського громадського транспорту та іншого. Запоріжцям ще раз нагадали, які карантинні заходи та для чого впроваджуються у місті.

Гостями студії були заступник міського голови Анатолій Пустоваров, радник міського голови Валерій Еделєв, директор департаменту правового забезпечення міської ради Валерій Зломинога, начальник управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Олександр Власюк.

Учасники передачі відповідали й на запитання запоріжців. Задати питання можна було безпосередньо під час прямого ефіру.

Нагадаємо, у Запоріжжі працює офіційний Telegram-канал COVID-19, присвячений інформуванню щодо боротьби з поширення коронавірусу. Приєднатися до офіційного Telegram-каналу COVID-19.ЗАПОРІЖЖЯ можна за посиланням https://t.me/covid_zp.