Міжфракційна група Володимира Буряка «Єднання» запропонувала виділити кошти з депутатських фондів для надання допомоги медичним закладам

25.03.2020 14:07

У Запоріжжі депутати вирішили об’єднати частину депутатських фондів для надання допомоги медичним закладам міста в умовах реалізації карантинних заходів. Відповідну пропозицію сьогодні на сесії вніс голова міжфракційної депутатської групи Володимира Буряка «Єднання» Геннадій Наумов.

Депутат наголосив, що сьогодні більшість депутатів міської ради мають кошти у своїх депутатських фондах. У той же час в умовах карантину медичні заклади потребують додаткової допомоги. Ці кошти зокрема можна було б спрямувати на забезпечення підвезення медиків до медичних закладів, закупівлю додаткового палива для медичного транспорту.

- На даний момент лише 4 депутати повністю витратили кошти своїх депутатських фондів. Якщо кожен з 60 депутатів виділить хоча б по 50 тисяч гривень, то медичні заклади отримають додатковий резерв у 1,3 мільйони гривень для вирішення першочергових питань, - зазначив Геннадій Наумов.

Голова міжфракційної депутатської групи Володимира Буряка «Єднання» запропонував внести відповідні зміни до проєкту рішення міської ради щодо розподілу депутатських фондів.

Зазначимо, у результаті представники депутатської групи та кілька інших депутатів вирішили виділити з депутатських фондів кошти на загальну суму 330 тисяч гривень.