У Запоріжжі зібрали перші продуктові набори для допомоги одиноким пенсіонерам

26.03.2020 17:38

Спільними зусиллями запоріжцям вдалося зібрати першу партію продуктових наборів для одиноких пенсіонерів та маломобільних мешканців міста. Найближчим часом майже тисячу пакунків розвезуть цим людям. Про це повідомив міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Багато запоріжців висловили готовність допомогти людям похилого віку, зокрема придбанням продуктів. Тож на базі Міського центру допомоги Запоріжжя створено спеціальний штаб, який допомагатиме продуктовими наборами одиноким літнім людям, маломобільним категоріям населення. Зазначимо, свого часу Міський центр допомоги було створено спільно волонтерами та міською владою. Саме тому на його базі вирішено організувати штаб.

Перші результати роботи вже є. Спільними зусиллями вдалося зібрати першу партію продуктових наборів. Вже найближчим часом майже тисяча представників цих категорій населення отримають допомогу. Про це написав міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Міський голова подякував запорізькому бізнесмену Олександру Присяжнюку, який першим доєднався до збору коштів на продукти та виділив 100 тис. грн, а також підприємствам, які надали власну продукцію: «Урожай», «Бердянські ковбаси», ТМ «Гуляй-Поле» і кожному, хто переказав на рахунок Міського центру допомоги кошти.

Володимир Буряк закликав виробників та небайдужих підприємців долучитися до збору коштів та продуктів.

Довідки за телефоном: +380664871817 (контактний телефон Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування).

Розрахунковий рахунок для переказу коштів: Найменування отримувача: ГО МЦД. Код отримувача: 39409359. Рахунок отримувача: UA083133990000026006055711846. Назва банку: ЗАПОРIЗЬКЕ РУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК".

Нагадаємо, в Запоріжжі працює офіційний Telegram-канал з інформування про боротьбу з поширенням коронавірусу – https://t.me/covid_zp.