Керуючим компаніям, ОСББ нагадали про необхідність обов’язкової дезінфекції

30.03.2020 17:50

Дезінфекція житлових будинків під час карантину – обов’язкова умова для всіх керуючих компаній, ОСББ та ЖБК. Адже саме чистота у місцях скупчення людей є запорукою попередження розповсюдження коронавірусу. На цьому наголосив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Міська влада відсьогодні передаватиме ОСББ безкоштовно засіб для дезінфекції житлових будинків. Місту його безкоштовно надав Запорізький титано-магнієвий комбінат. У свою чергу керуючі компанії, ОСББ, ЖБК зобов’язані забезпечити дезінфекцію багатоквартирних будинків. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк також наголосив:

- Далі – чистота будинків та прибудинкових територій, їхня санітарна обробка – на особистій відповідальності управителів. Не хочу нікого лякати, але якщо в будинку хтось захворіє, це може стати причиною жорсткого карантину в усьому під’їзді! Тому закликаю з відповідальністю поставитися до обробки під’їздів.

Міський голова відзначив, що комунальники продовжують регулярно обробляти зупинкові комплекси, контейнерні майданчики, території парків і скверів. Закликав запоріжців без крайньої потреби не виходити з дому. Адже ходити у такий час на пікніки, прогулянки в парки та на дитячі майданчики є проявом кричущої безвідповідальності.

Нагадуємо, що всі актуальні новини й базові рекомендації для уникнення зараження коронавірусною інфекцією можна знайти на офіційному Telegram-каналі COVID-19. ЗАПОРІЖЖЯ за посиланням https://t.me/covid_zp.