У Запоріжжі триває весняне прибирання територій

31.03.2020 14:43

У місті, незважаючи на карантин, продовжується весняне прибирання. Зараз підрядники працюють у Вознесенівському районі. На вулиці Патріотичній подріблюють гілля з кронованих дерев, а на Дунайській вивозять опале листя.

Двір на вулиці Патріотичній щільно засаджений багаторічними деревами. Та з часом виникла потреба позбавитися від сухого гілля. Це завдання підрядники вже майже виконали. За допомогою спецтехніки гілля перетворюють на тирсу.  Включно з вулицею Патріотичною у Вознесенівському районі загалом кронували 110 аварійних дерев. Протягом тижня збираються завершити заплановані роботи. Зараз триває тендер на обрізку ще 76 дерев. 

- Подрібнена тирса в наступному опалювальному періоді буде пальним для нашої котельні в Шевченківському філіалі концерну «Міські теплові мережі». Окрім цього, нашими силами вивезено близько 300 тонн побутового сміття. Ця робота продовжується: наразі підрядники працюють на території бул. Шевченка, 16, 16-а, 17 і аж до вул. Возз’єднання України, - сказав голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Тим часом прибирання триває й на вулиці Дунайській.